Psykolog Bornholm Nexø

KONTAKT PSYKOLOG NINA DAM - Svaneke PÅ BORNHOLM

Psykolog Nina Dam

Psykologpraksis Bornholm 
Vestergade 1
3740 Svaneke
Bornholm

Mobil: 30 11 33 91 – E-mail: dam@psykologpraksisbornholm.dk

www.psykologpraksisbornholm.dk

Deltidspsykologpraksis på Bornholm

Jeg pendler til min fødeø ca en gang om måneden for at passe min psykologfaglige opgaver på øen, som primært drejer sig om supervisions- og undervisnings-opgaver. Min hovedpraksis er på Vesterbro i København, hvor jeg primært har klienter og samtaleforløb.
Jeg vil gerne byde dig velkommen i min deltids-psykologpraksis, som ligger i den smukke gamle bindingsværks by-gård på toppen af Kirkebakken i Svaneke, nabo til Svaneke Kirke.

Velkommen til Psykologpraksis Bornholm i min deltids-psykologpraksis i Svaneke.

Du kan i min psykologpraksis på Bornholm modtage psykologhjælp i form af terapisamtaler, supervision, coaching, undervisning og retreats i naturbaseret Mindful Self-Compassion. Hvis du ønsker terapi skal du være indstillet på kombination af af online videoterapi og fysiske samtaler, da jeg kun er på øen ca een gang om måneden. 

Psykologhjælp til hele Bornholm

Jeg dækker hele Bornholm. Ligegyldig hvor på Bornholm du bor, om det er i Rønne, Allinge, Hasle, Nexø, Åkirkeby eller Gudhjem, 

Jeg kører gerne ud til supervisions- og undervisningsopgaver på hele Bornholm.

Læs mere om kontakt og find vej på Psykologpraksis Bornholms hjemmeside 

Psykolog Stand på Bornholm

PSYKOLOG NINA DAM - DELTIDS PSYKOLOGPRAKSIS I SVANEKE PÅ BORNHOLM