Kognitiv psykolog på Vesterbro

Handicapvenlig adgang og forhold

Adresse for klienter som er bevægehæmmede, og klienter i MSC-grupperne:

Hedebygadekarréens Fælleshus
Hedebygade 9B (portindgang til karréen)
1754 København V.

Handicapvenlig adgang og indretning

Der er handicapparkering i Tøndergade 70 m fra klinikken i Sundevedsgade og 50 m fra Fælleshuset med handicapvenlig adgang.

Klinikken har handicapvenlig adgang og indretning, idet klinikken har et tillejet lokale i Hedebygadekarréens Fælleshus bygget i 2000. Til lokalet i Fælleshuset er der niveaufri adgang for kørestolsbrugere via gitterporten til  i Hedebygade 9B. Det lokale jeg lejer i Fælleshuset ligger ca. 30 m fra min praksis i Sundevedsgade 18,  og anvendes kun til konsultationer for bevægehæmmede klienter og til gruppeforløbene i Mindful Self-Compassion. 

Det er et moderne lyst og stort lokale med gode forhold for gangbesværede. Det store lokale har jordvarme og stor sydvendt vinduesfacade. Der er to handicaptoiletter med niveaufri adgang fra lokalet.

Du kan komme ind af den grå gitterport ved Hedebygade 9B. Jeg venter på dig ved porten og lukker dig ind og viser vej.
I Fælleshusets køkken ved siden af salen/lokalet er der en kaffeautomat, hvor du kan trække forskellige kaffer og varm kakao. Der vil også være kogende vand til te og frisk vand i kanderne.

I det store lokale er der stole, yogamåtter og tæpper til alle, når vi kører gruppeforløbene i Mindful Self-Compassion. Der vil også være meditationspuder og -skamler, som I kan bruge, hvis I har lyst.

 
Compassion kursus psykolog

NINA DAM - PSYKOLOG OG SPECIALIST I KOGNITIV TERAPI